Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:07

سالاد بادمجان مدیترانه‌ای

سالاد بادمجان مدیترانه‌ای

shooroshirin6

0 0

آسان

6 نفر

مواد مورد نیاز

بادمجان مكعبی خرد كرده 1 عدد درشت

سیر با پوست 4 حبه

نمك 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری

آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

سس خردل 2 قاشق چایخوری

نخود پخته 450 گرم

جعفری خرد كرده 120 گرم

پنیر فتای خرد كرده یك دوم پیمانه

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم طهماسبی

 

بادمجان، سیر، یك دوم قاشق چایخوری از نمك و 1 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه ظرف را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و بادمجان را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. حالا پوست سیر را بگیرید و آن را همراه با باقیمانده نمك و باقیمانده روغن زیتون، مخلوط و با پشت چنگال پوره كنید.

اكنون آبلیمو و سس خردل را نیز به آن بیفزائید. آن‌گاه بادمجان، نخود، جعفری و پنیر فتا را در ظرف مناسب سالاد بریزید و سس فراهم كرده سیر و خردل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

 

برچسب ها: سالاد بادمجان مدیترانه‌ایسالاد مدیترانه ایسالاد بادمجانسالاد مذیترانه ای بادمجانسالاد تعداد بازديد: 1910 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است