تحریریه ماهنامه آشپزباشی- مریم طهماسبی
بادمجان، سیر، یك دوم قاشق چایخوری از نمك و 1 قاشق سوپخوری از روغن زیتون را در ظرف نسوز مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه ظرف را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و بادمجان را به مدت تقریبی 30 دقیقه بپزید. حالا پوست سیر را بگیرید و آن را همراه با باقیمانده نمك و باقیمانده روغن زیتون، مخلوط و با پشت چنگال پوره كنید.
اكنون آبلیمو و سس خردل را نیز به آن بیفزائید. آنگاه بادمجان، نخود، جعفری و پنیر فتا را در ظرف مناسب سالاد بریزید و سس فراهم كرده سیر و خردل را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.