Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:01

سالاد بلغور لبناني (فريكه بالجُنْبَه)

سالاد بلغور لبناني (فريكه بالجُنْبَه)

shooroshirin

0 0

متوسط

2 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم براي 2 نفر

روغن زيتون................ 2 قاشق سوپخوري

پياز قرمز ريز خردكرده................    2 عدد

بلغور گندم ريز............... 250 گرم

روغن زيتون اضافي.............. 2 قاشق سوپخوري

ادويه مخصوص     ........... 1 پينچ

انجير خشك خردكرده............ 100 گرم

پنير فتا حبه‌اي خردكرده............. 100 گرم

مخلوط گشنيز، جعفري و نعنا براي تزئين ............... به ميزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

 

روش تهیه

روغن را در تابه بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. آن‌گاه پياز را بيفزائيد و تفت دهيد تا طلائي رنگ شود و آن را روي هوله كاغذي آشپزخانه قرار دهيد تا روغن اضافي‌اش گرفته شود. حال بلغور را كه از شب قبل خيسانده‌ايد با آب و نمك بپزيد و آبكشي ‌كنيد. اينك بلغور، روغن زيتون اضافي، ادويه و پياز سرخكرده را مخلوط كنيد و براي پذيرائي در ظرف مناسبي بريزيد. اكنون فريكه را با انجير، پنير و مخلوط سبزي بيارائيد.

يادآوري: منظور از ادويه مخصوص؛ مخلوطي از كنجد، تخم كرفس، پودر سير، پاپريكا و فلفل سياه است.

 

خواص  بلغور

«بلغور گندم» یا «گندم شکسته» نوع کمتر شناخته شده‌ای از دانه کامل «گندم دوروم» است و در مقایسه با کربوهیدرات‌هایی که با گندم فرآوری شده یا غنی شده درست شده‌اند، بلغور گندم منبع بهترین از ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آنتی‌اکسیدان‌ها و ریزمغذی‌هاست.

بلغور چربی کمی دارد، مقدار زیادی مواد معدنی مثل منگنز، منیزیم و آهن دارد، ضمن اینکه منبع خوبی از پروتئین‌های گیاهی است. پیش از همه اینها، بلغور مقدار بسیار خوبی از فیبر مورد نیاز در رژیم غذایی را تامین می‌کند که برای سلامت قلب و گوارش‌تان لازم است؛ با مصرف یک پیمانه بلغور، بیش از ۲۵ درصد نیاز روزانه شما به فیبر تامین می‌شود!

برچسب ها: سالادسالاد لبنانیسالاد بلغور لبنانيطرز تهیه سالاد بلغور لبناني تعداد بازديد: 631 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است