آشپزباشی - سرور چاووشي:
روش تهيه
خيار، فلفل و پياز را در كاسهاي بريزيد. در تابه مناسبي، كره را روي اجاق آب كنيد و پيازچه را در آن تفت دهيد. آنگاه سير را بيفزائيد و حرارت را ملايم كنيد. حالا ادويه و ميگوها را اضافه نمائيد و تفت دهيد، تا ميگوها صورتي رنگ شوند. بعد صبر كنيد، خنك شوند، سپس نمك و ريحان را بيفزائيد و به مواد فراهم كرده اضافه كنيد و سالاد را براي پذيرائي در كاسه مناسبي بكشيد.
يادآوري: ميتوانيد اين سالاد را با قدري برنج ميل كنيد.
خواص خيار
خیار، رنگ سبز روشن تا تیره، پوستی نازک، گوشتی بسیار مرطوب با دانه های خوراکی دارد و در سالادها، ساندویچ ها یا آبمیوه ها به کارمی رود. این میوه، آب فراوانی دارد که به هیدراته نگه داشتن بدن کمک می کند و کالری پایین آن، خیار را به انتخابی عالی برای رژیم کاهش وزن تبدیل می کند. خیار یکی از سیفی جات خوشمزه و خوش خوراک است که از زیبایی پوست و مو تا درمان بسیاری از بیماری ها از آن استفاده میشود.