آشپزی - معصومه عيوضی
طرز تهیه سالاد سیب و گلابی
گردو را در تابهای بریزید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. در ظرف مناسبی، گلابی و سیب را با آبلیمو مخلوط كنید. بعد شاهی خردكرده و پنیر را - كه به شكل مكعبی خرد كردهاید - همراه با كرفس و گردو به مخلوط سیب و گلابی بیفزائید. سپس سس را آماده نمائید و روی سالاد بریزید. اكنون سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا كاملاً خنك شود. حالا سالاد آمادهی مصرف است.
یادآوری: میتوانید به جای شاهی از اسفناج یا شوید تازه نیز استفاده كنید.