آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
در بشقاب مناسبی نیمی از سس زرشك را بریزید. آنگاه برگهای اسفناج را روی آن بچینید و فیله استیك را در لابهلای آن بریزید. حالا رویش را با دانههای انار، پنیر موزارلا و نان سوخاری بیارائید و باقیمانده سس را روی سالاد بریزید.
اكنون سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بكشید.
روش تهیه سس زرشك: 1 پیمانه زرشك تازه، 2 قاشق سوپخوری شكر و یكدومپیمانه آب را در مخلوطكن بریزید تا سس یكدستی حاصل شود.
روش تهیه فیله استیك: فیله گوساله را به قطعات 2 × 4 سانتیمتری برش دهید و به مدت حداقل 2 ساعت و حداكثر 1 شب در مخلوطی از سس سویا، روغن زیتون، فلفل سیاه و آب پیاز بخوابانید تا مزهدار و نرم شود.
سپس آن را درون تابه گریل با حرارت تند و یكنواخت تفت دهید تا مغز پخت شود.