آشپزباشی – فاطمه درویش
ماست را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیر و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شكر حل شود. سپس پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به روش بنماری حل كنید.
حالا ماست، شیر و محلول ژلاتین را با هم مخلوط كنید و در ظرف گودی بریزید. اكنون آن را در یخچال بگذارید تا مخلوط فراهم كرده، ببندد. اینك میوهها را به كمك قاشق توپی به شكل توپ در آورید و ژله ماست و شیر را مكعبی خرد كنید.
آنگاه ژله و میوه را با هم مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط آبلیمو و آب پرتقال را رویش بدهید.