Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:17

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

سالاد کدو حلوائی با اسفناج

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

6 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 4-6 نفر

روغن زیتون  ......................2 قاشق سوپخوری

کدو حلوائی پوست گرفته................  400 گرم

آب مرغ ................. 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

آب ............. 250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

کوس کوس (بلغور ) .................2 پیمانه

برگ اسفناج خرد کرده................... 150 گرم

گردو تست‌کرده.............. 150 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس

آبلیموی تازه ...............یک‌چهارم پیمانه

روغن زیتون............... یک‌چهارم پیمانه

عسل............... یک قاشق چایخوری

پودر زیره.............. یک هشتم قاشق چایخوری

نمک و فلفل.................... به میزان لازم

آشپزباشی - اعظم گلزارمنش :

روش تهیه

روغن زیتون را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. آن‌گاه کدو را اضافه کنید و به آرامی آن را تفت دهید. حالا آب مرغ و آب را مخلوط کرده، روی کوس کوس بریزید و به مدت 30 دقیقه کنار بگذارید، تا آب مرغ و آب جذب شود. سپس در ظرف مناسبی کدوی برشته، کوس کوس، اسفناج و گردو را مخلوط کنید و به همراه سس فراهم کرده میل کنید.

روش تهیه سس

تمامی مواد را در شیشه بریزید، درب شیشه را ببندید و تکان دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.

 

 

خواص  اسفناج

اسفناج را باید یک سبزی همه فن حریف نامید. خواص اسفناج برای اعضای داخلی بدن و سلامت و زیبایی پوست و لاغری در کنار درمان بیماری های مختلف بخشی از دنیای خاصیت اسفناج است. اسفناج عموماً به عنوان «سوپر خوراکی» در نظر گرفته می شود و عموماً به عنوان سالم ترین و راحت ترین غذا برای انسان ها مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند به شکل عجیبی با روش های مختلف خورده شود. در ادامه این بخش از سلامت تغذیه در نمناک با دنیای از خواص اسفناج آنا خواهید شد.

برچسب ها: سالادسالاد کدو حلواییخواص کدو حلواییطرز تهیه سالاد کدو حلوایی تعداد بازديد: 614 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است