آشپزباشی- فاطمه درویش
با توجه به رهنمودهای نوشتهشده در پشت بسته پاستا، آن را در ظرف جاداری داخل آب جوش بریزید تا بپزد. آنگاه آب روی آن را خالی كنید و پاستا را با آب سرد آبكش كنید. اكنون آن را كنار بگذارید تا به طور كامل خنك شود.
حالا، براكلی را بپزید یا بخارپز كنید. همچنین، میتوانید آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه یا تا زمانی كه رنگشان تغییر نكند، در مایكروویو بپزید.
اینك برای تازه شدن دوباره كلمها، آنها را زیر آب بگیرید و سپس با هوله كاغذی خشك كنید. در پایان، پاستا، براكلی، گوجهفرنگی، پیازچه و زیتون را با هم در ظرف سالادخوری بریزید، سس را به آن بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید.
روش تهیه سس
برای درست كردن سس مورد نظر، سركه، روغنزیتون، پنیر پارمسان، سیر و فلفل را در ظرف شیشهای درداری بریزید و خوب تكان دهید تا همه مواد با یكدیگر مخلوط شوند.