آشپزباشی
با توجه به دستور پخت نوشتهشده بر روی بسته پاستا، آن را در ظرف بزرگی حاوی آب جوش بریزید و بپزید. سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و كنار بگذارید؛ طوری كه گرم باقی بماند. حالا، در تابه بزرگی، روغن بریزید و روی اجاق داغ كنید. حالا سیر و دانه صنوبر را بیفزائید و به مدت 1 تا 2 دقیقه با حرارت ملایم، پیوسته هم بزنید و تفت دهید.
اكنون، تابه را از روی اجاق بردارید، ژامبون و جعفری را هم درون تابه بریزید و مخلوط كنید. اینك این مخلوط را به پاستا بیفزائید و همه مواد را خوب با یكدیگر هم بزنید. بهتر است تا سالاد گرم است، آن را سر سفره ببرید.