Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 21 آبان 1403 - 18:01

سالاد زیتون و انار

سالاد زیتون و انار

shooroshirin6

0 0

آسان

4 نفر

مواد مورد نیاز

زیتون سبز بدون هسته 250 گرم

 

گردوی خرد كرده 85 گرم

 

پیازچه خرد كرده 4 ساقه

 

سیر خرد كرده 3 حبه

 

جعفری خرد كرده 1 دسته

 

پاپریكا 1 قاشق چایخوری

 

نمك به میزان لازم

 

رب انار 2 قاشق چایخوری

 

روغن زیتون 4 قاشق چایخوری

 

دانه انار از 1 عدد انار

تحریریه ماهنامه آشپزباشی- سحر سامانی

زیتون، گردو، پیازچه، سیر، جعفری، پاپریكا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید. آن‌گاه رب انار را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون روغن زیتون را درون سالاد بریزید و خوب هم بزنید.

سپس سالاد را 2 ساعت در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با دانه‌های انار بیارائید.

 

برچسب ها: سالادسالاد زیتون و انارسالاد انار و زیتونسالاد زیتونسالاد انار تعداد بازديد: 4467 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است