آشپزباشی- ژینوس نوروزی
در ظرف بزرگی، آب را با مقداری نمك بجوشانید.
حالا پاستا را داخل آن بریزید تا مغزپخت شود.
سپس، آب اضافی آن را خالی كنید و رویش آب سرد بریزید.
اكنون، 2 قاشق سوپخوری روغن را در تابهای بریزید و گرم كنید، سیر و فلفل قرمز را بیفزائید و آنها را به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید.
آنگاه پاستای پخته را درون تابه بریزید.
همچنین باقی مواد یادشده در بالا را به آن اضافه كنید تا گرم شوند.
اینك پنیر پارمسان را بیفزائید و سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید.