آشپزباشی - کیان رنجبر
روش تهیه
خیار، زیتون، پیاز، گوجهفرنگی و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه در ظرف مناسبی عسل، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل و نعنا را مخلوط کنید و هنگام پذیرائی سس را روی سالاد بریزید.
مواد لازم برای 4-6 نفر
خیار حلقهای خرد کرده 250 گرم
زیتون بدون هسته 250 گرم
پیاز خرد کرده 1 عدد
گوجهفرنگی خرد کرده 2 عدد
پنیر فتامکعبی خرد کرده 250 گرم
عسل 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 4 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 عدد کوچک
نمک و فلفل به میزان لازم
نعنابرای تزئین به میزان دلخواه
آشپزباشی - کیان رنجبر
روش تهیه
خیار، زیتون، پیاز، گوجهفرنگی و پنیر را در ظرف مناسبی بریزید.
آنگاه در ظرف مناسبی عسل، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل و نعنا را مخلوط کنید و هنگام پذیرائی سس را روی سالاد بریزید.