Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:10

سالاد با سس ماست

سالاد با سس ماست

shooroshirin1

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

ماست 350 میلی‌لیتر (یك و یك‌‌دوم پیمانه)

 

عسل 2 قاشق چایخوری

 

هویج درشت رنده كرده 2 عدد

 

پیازچه خردكرده 2 ساقه

 

كلم برگ خلالی خردكرده 115 گرم

 

كشمش بی‌دانه 50 گرم (سه‌چهارم پیمانه)

 

بادام هندی 50 گرم (یك‌دوم پیمانه)

 

انگور سفید دو نیم‌كرده 16 عدد

 

نمك به میزان لازم

 

نعنا ریز خردكرده 1 قاشق چایخوری

 

نعنا برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی – مهدیس رحیمیان

 

ماست و عسل را مخلوط كنید تا یكدست شود. آن‌گاه هویج، پیازچه، كلم، كشمش، بادام هندی، انگور، نمك و نعنا را در كاسه بزرگی بریزید و مخلوط كنید حالامخلوط ماست و عسل را روی سالاد بریزید و با هم مخلوط كنید.

 سپس سالاد را چند ساعت در یخچال نگه دارید و بعد آن را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بكشید و با نعنای تازه بیارائید.

 

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با ماستمواد اولیه سالادطرز تهیه سالادآشپزی با عسلآشپزباشیمهدیس رحیمیانسالاد با سس ماستطرز تهیه سالادسالاد ماست تعداد بازديد: 1464 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است