Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

سالاد تونسی

سالاد تونسی

shooroshirin7

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

تخم‌مرغ پخته2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای سبز ریز خرد كرده  1 عدد متوسط

 

فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد كرده   عدد متوسط

 

پیازچه خرد كرده  2 ساقه

 

فیله مرغ مكعبی خرد كرده  100 گرم

 

زیتون سبز ریز خرد كرده  10 عدد درشت

 

فلفل قرمز تند خرد كرده  2 عدد

 

نعنا خرد كرده 2 قاشق چایخوری

 

كنسرو ماهی تن بدون روغن 185 گرم

 

مواد لازم برای تهیه سس هریسا

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

سیر له كرده 1 حبه

 

تخم گشنیز كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

زیره كوبیده 1 قاشق چایخوری

 

آبلیمو  1 قاشق سوپخوری

 

سركه میوه یا قرمز  2 قاشق سوپخوری

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

تخم‌مرغ‌ها را ریز خرد كنید و همراه با بقیه مواد در سالادخوری بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سس هریسا را به آن بیفزائید و خوب هم بزنید.

روش تهیه سس هریسا: روغن را گرم كنید، سیر و ادویه‌ها را بیفزائید و كمی تفت دهید تا عطر‌شان به مشام برسد.

آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و صبر كنید تا ادویه‌ها خنك شود. حالا آبلیمو و سركه را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

نكات مهـم

برای تهیه سركه هلو؛‌ ابتدا 5 كیلوگرم هلو را بشوئید و به مدت 2 ساعت روی پارچه خشك كنید.

بعد هسته آن را بیرون آورید و ریز خرد كنید.

 سپس داخل ظرف مخصوص سركه بریزید و یك قاشق سوپخوری مایه خمیر، 100 گرم شكر و 2 قاشق سوپخوری نمك به آن بیفزائید و كمی چنگ بزنید تا مواد مخلوط شوند.

بعد از بستن در ظرف، خمیر سفتی از آرد، آب و روغن درست كنید و در ظرف را خمیر بگیرید تا هوا در آن نفوذ نكند.

ظرف را به مدت 25-30 روز در جای خشك و خنك نگه دارید.

 بعد از این مدت، در ظرف را باز كنید و مواد را چنگ بزنید و از صافی رد كنید.

 حالا مواد صاف كرده را به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سرد كنید. سپس آن را در ظرفی بریزید و در مكانی تاریك نگه‌داری كنید.

 

برچسب ها: سالادانواع سالاددستور سالادسالاد با تخم مرغسالاد تونسیسالاد با زيتونسالاد با سبزيجات تعداد بازديد: 1671 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره اين دستور چيست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است