ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه مواد سس را هم بهخوبی ترکیب کرده و بهتدریج به سالاد اضافه کنید.
مواد لازم برای 6-8 نفر
سینه مرغ دودی خرد کرده 400 گرم
کنسرو نخودفرنگی 200 گرم
هویج خلالی خرد کرده 1 عدد درشت
فلفل دلمهای قرمز و زرد خلالی خرد کرده از هر کدام 1 عدد
لوبیا سفید پخته 100 گرم
کاهوی خرد کرده 1 بوته کوچک
مواد لازم برای تهیه سس:
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
سرکه سیب 2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده کرده 2 قاشق چایخوری
سس خردل 1 قاشق سوپخوری
خامه صبحانه 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
ماهنامه آشپزباشی - ایران کوهستانی
تمام مواد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه مواد سس را هم بهخوبی ترکیب کرده و بهتدریج به سالاد اضافه کنید.