آشپزباشی- ژینوس نوروزی
سیبزمینی را با پوست در مخلوط آب و نمك، به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید و بعد صبر كنید تا كاملاً خنك شود.
بعد آن را خرد كنید. سپس در كاسهی دیگری، سركه و خردل را با هم مخلوط نمائید و روغن را بیفزائید.
آنگاه پیاز را به سیبزمینی اضافه كنید و مخلوط سركه، خردل و روغن را بیفزائید. حالا سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید.
اكنون سس مایونز و ترخون را با هم مخلوط سازید و همراه با كرفس، نمك و فلفل، به سالاد اضافه كنید.
اینك سالاد را در كاسهی مناسبی بریزید و با برگ كرفس و ترخون تزئین و میل نمائید.
نكتهی خواندنی
مصرف پیاز، به پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی، عروقی كمك میكند.
تركیبات موجود در پیاز غلظت تریگلیسیرید و كلسترول خون را كاهش میدهند.