آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
هویج، ساقه کرفس، پیاز رازیانه، زنجفیل، سیر، پیازچه، گشنیز و روغن هسته انگور را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه سبزیجات را در ظرف مورد نظر ریخته و رویش پرک نارگیل بپاشید و در صورت دلخواه با سس بالزامیک سرو نمائید.
روش تهیه سس بالزامیک: سرکه، عسل، سس خردل و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه روغن زیتون را افزوده و مورد استفاده قرار دهید.
یادآوری1: روی سبزیجات را با برگ گشنیز و گوجه مینیاتوری بیارائید.
یادآوری2: سس بالزامیک به صورت آماده نیز در فروشگاهها به فروش میرسد.