آشپزباشی – ژینوس نوروزی
گریپفروتها را بشوئید و خشك كنید. بعد آنها را از وسط دو نیم كنید. سپس با دقت گوشته آنها را درآورید. بدون آنكه به پوستشان آسیب برسد. توجه داشته باشید كه تمامی پوستههای داخلی گریپفروت كنده شود.
آنگاه خیار و تربچه را بشوئید و خشك كنید. بعد خیارها را بسیار ظریف، به صورت حلقهای برش بزنید. حالا قطعات ماهی سالمون را به صورت رشتههای باریك برش بزنید و كمی در روغن تفت دهید.
آنگاه پوستههای گریپفروت را از حلقههای خیار، تربچه، پرههای گریپفروت و رشتههای نازك سالمون پر كنید. سپس نمك و فلفل بزنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا این میوه توپر را، همراه با مایونز میل كنید.
یادآوری: چنانچه ماهی سالمون در دسترس نبود از فیله ماهی دلخواهتان استفاده كنید.