طرز تهیه سالاد پاستا، گرمک و میـگـو
پاستا را با آب جوش و نمك بپزید. بعد داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. حالا آن را كنار بگذارید تا خنك شود. اینك میگوها را پاك كنید و بشوئید و با كمی آب جوش و نمك، در حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید و صبر كنید تا خنك شود.
سپس گرمك را با قاشق بستنی به شكل توپهای كوچكی درآورید و به همراه با میگو و پاستا در كاسهی بزرگی بریزید. آنگاه روغن، سركه و جعفری را با هم مخلوط نمائید و پس از ریختن آن بر روی مخلوط پاستا خوب مخلوط سازید. حالا روی كاسه را بپوشانید و در یخچال قرار دهید در هنگام مصرف، كاهوی چینی را بشوئید و ریز خرد كنید و در ظرف دلخواه بریزید.آنگاه از مخلوط پاستا، میگو و گرمك روی كاهو بگذارید و با جعفری تزئین نمائید.