آشپزباشی – مرضیه مرشدی
ابتدا عدس را همراه با آویشن درون یك قابله بزرگ محتوی آب جوش بپزید. سپس عدس را آبكش كنید و با نیمی از سس آویشن در كاسه بزرگی بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
در این میان برگها و ساقه چغندر را جدا كنید و دور بریزید. حالا چغندرها را با پوست آب پز كنید و یا درون مایكروویو بگذارید تا نرم شوند. سپس در آبكش بریزید و همینكه خنك شدند، پوستشان را بگیرید و چغندر را خرد كنید.
اكنون سوسیسها را درون تابه نچسب داغ سرخ كنید و 5 دقیقه صبر كنید تا خنك شوند سپس آنها را خرد كنید. اینك همان تابه را مجدداً داغ كنید و این بار پیاز، دانه خردل، زیره و تخم گشنیز را در آن تفت دهید تا پیاز نرم شود.
سپس آب مرغ را به آن بیفزائید و بگذارید بجوشد. حالا تابه را از روی حرارت بردارید، اسفناج را اضافه كنید و هم بزنید. آنگاه مخلوط اسفناج را با چغندر، سوسیس و باقیمانده سس آویشن، به مخلوط عدس بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
روش تهیه سس آویشن: همه مواد سس را درون یك شیشه در دار بریزید، در شیشه را محكم ببندید و آن را خوب تكان دهید.