تحریریه ماهنامه آشپزباشی- نفیسه قنبری
دانههای انگور را جدا سازید و هر كدام را از وسط نصف كنید و در كاسهی مناسبی بریزید. آنگاه باقیماندهی مواد لازم را با آن مخلوط كنید.
حالا روی ظرف را بپوشانید و به مدت تقریبی 51 دقیقه، در دمای محیط نگه دارید تا سالاد مزهدار شود.
سپس سالاد را بچشید و در صورت دلخواه اندكی نمك، بیفزائید و آن را تا هنگام مصرف، در یخچال نگه دارید.
روش تهیهی سس: همهی مواد لازم بهجز روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن دستی هم بزنید.
آنگاه روغن زیتون را آرام و پیوسته به مواد قبل بیفزائید و مرتب هم بزنید تا سس یكنواختی حاصل شود.
یادآوری: میتوانید از انگور یاقوتی نیز در این دستور بهره بگیرید.