آشپزباشی – ایران کوهستانی
ابتدا سوسیسها را حلقه حلقه كنید و سرخ نمائید. آنگاه آب مرغ را در قابلمه بریزید و روی اجاق بجوشانید. سپس بلغور را بیفزائید، در قابلمه را بگذارید و 15 دقیقه صبر كنید تا بلغور آب مرغ را جذب كند.
در این میان گاهی آن را هم بزنید. اینك سوسیس، بلغور، پوست لیمو، فلفل دلمهای، نخود سبز، زیتون، گشنیز، پیاز، روغن زیتون، آبغوره، نمك و فلفل را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. حالا سالاد را برای پذیرائی، در ظرف مخصوص سالاد بریزید و میل نمائید.