نکات مربوط به ذرت
ذرت یکی از دانههای خوراکی بسیار خوشمزه و پر طرفدار است که در آشپزی کاربرد زیادی دارد. از دانه ذرت برای تهیه انواع سالاد سبزیجات، سوپها، خوراک مرغ، خورش، ماکارانی، فینگرفودها، سالاد الویه و سالاد ماکارانی و حتی در ترشیها استفاده میشود. ما معمولا ذرت را به صورت قوطیهای کنسرو از فروشگاه مواد غذایی یا به صورت منجمد و نیمپز از فروشگاههای سبزیجات تهیه میکنیم. اگر برای تهیه ذرت از خود بلال استفاده میکنید، باید بدانید که بهترین بلال برای تهیه ذرت، بلالهای معروف به ذرت مکزیکی هستند که در مغازههای ترهبار موجودند. بلال ذرت مکزیکی دارای دانههای درشت؛ شفاف و بسیار نرم و شیرین است که برای تهیه سالاد و استفاده در انواع غذا مناسب هستند. دانههای این نوع بلال به رنگ زرد روشن هستند و تیره نمیشوند.
طرز تهیه سالاد خیار و ذرت
۲ ـ خیارها را پوست کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
۳ ـ حالا ذرت پخته یا کنسرو ذرت را به کاسه سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر از کنسرو ذرت استفاده میکنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را بجوشانید؛ سپس داخل سالاد بریزید.
۴ ـ ماست را داخل یک کاسه دیگر بریزید و آبلیمو، ۲ ـ خیارها را پوست کنید؛ سپس به صورت نگینی خرد کنید و داخل ظرف سالاد بریزید.
۳ ـ حالا ذرت پخته یا کنسرو ذرت را به کاسه سالاد اضافه کنید. توجه داشته باشید که اگر از کنسرو ذرت استفاده میکنید، حتما بیست دقیقه قوطی کنسرو را بجوشانید؛ سپس داخل سالاد بریزید.
۴ ـ ماست را داخل یک کاسه دیگر بریزید و آبلیمو، جعفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس سس آماده را داخل ظرف سالاد بریزید و با کمک دو قاشق بزرگ همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. حالا سالاد خیار و ذرت خوشمزه شما آماده سرو است، نوش جان.عفری خرد شده، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند؛ سپس سس آماده را داخل ظرف سالاد بریزید و با کمک دو قاشق بزرگ همه مواد سالاد را به خوبی زیر و رو کنید تا کاملا به سس آغشته شوند. حالا سالاد خیار و ذرت خوشمزه شما آماده سرو است.