آشپزباشی - معصومه فلاحی :
روشتهیه
کدوها را بصورت حلقه های نازک خرد کنید. آنگاه گردوها و گوجهفرنگیها را از وسط نصف کنید. حالا پیازچه و ساقة کرفس را بصورت نیم سانتی خرد کنید. سپس مواد فراهم کرده را به همراه شوید، روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل مخلوط کنید. اینک سالاد را یک ساعت در یخچال نگهدارید. سپس در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و برشهای پنیر بیارائید.
یادآوری
در دستور اصلی این سالاد از روغن زیتون بکر استفاده شده است. در صورت تمایل میتوانید از روغن زیتون بیبو استفاده کنید. این سالاد از سالادهای معروف اسپانیایی است.