آشپزباشی- فاطمه درویش
ابتدا در ظرف مناسبی، برنج، انگور بیدانه، كرفس و گردو را با هم مخلوط سازید و كنار بگذارید.
در تابهی مناسبی، كره را روی حرارت آب كنید و فیلهها را در آن تفت دهید تا بپزند و كمی طلائی رنگ شوند.
حالا در ظرف مناسبی، ابتدا شاهی را بریزید، بعد روی آن مخلوط برنج را بیفزائید و فیلههای مرغ را روی مخلوط برنج قرار دهید.
اینك سس سالاد را اضافه نمائید و با فلفل بیارائید و میل نمائید.
روش تهیهی سس
تمامی مواد سس را با هم مخلوط كنید تا صاف و یكدست شود.
یادآوری: میتوانید چند قطره رنگ خوراكی در آب جوش بریزید و به برنج پخته بیفزائید. در این صورت، برنج رنگی خواهد شد.
نكتههای خواندنی
انگور به كیمیای سعادت معروف است، زیرا از آلزایمر پیشگیری میكند، خاصیت ضدسرطانی در سرطانهای پروستات، كبد و ریه دارد.
وقتی فردی دچار مسمومیت ناشی از مصرف غذاهای آلوده میشود میتوان به او توصیه نمود كه یك لیوان آب انگور مصرف نماید.
انگورهای قرمز متمایل به مشكی بسیار شیرین هستند و از میزان انرژی بسیار بالایی نیز برخوردارند.
انگورهای رسیده دارای آنتیاكسیدان بیشتری نسبت به انگورهای نسبتاً نارس هستند این میوه منبع عالی منیزیم و منبع خوب ویتامین C، پتاسیم و B6 میباشد.