روشتهیه
اسفناج، انار، پنیر، بیبیکورن و جوانه گندم را مخلوط کرده و به سرکه، روغن، نمک و فلفل آغشته کنید و در کنار غذا سرو نمایید.
مواد لازم
اسفناج تازه (با برگهای کوچک)، پاککرده................... 200 گرم
انار دانهکرده................1 عدد
پنیر لاکتیکی یا ریو، مکعبیخردشده................... 150 گرم
کنسرو بیبیکورن (بچهذرت)، خردکرده...............1 قوطی
جوانه گندم.............. نصف یک بسته
سرکه بالزامیک....................2 تا 3 قاشق سوپخوری
روغن زیتون................3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل...................به مقدار لازم
روشتهیه
اسفناج، انار، پنیر، بیبیکورن و جوانه گندم را مخلوط کرده و به سرکه، روغن، نمک و فلفل آغشته کنید و در کنار غذا سرو نمایید.