Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سس سزار رستورانی

سس سزار رستورانی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سس خردل...............2 قاشق غذاخوری

پنیر پارمسان................4 قاشق غذاخوری

سس مایونز................. 3 قاشق غذاخوری

سیر رنده‌شده................2 حبه

سرکه بالزامیک................ 2 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه

برای تهیه این سس کافی ا‌ست خیارشور و پیاز خردشده را مخلوط کنید.

آب لیموترش را روی آن بچکانید و دیگر مواد لازم را به این مخلوط اضافه‌ کنید.

به مدت دو ساعت در یخچال به این ترکیب استراحت بدهید تا مواد به خورد هم بروند.

برچسب ها: سالادسسسیرسس خردلسرکه بالزامیک تعداد بازديد: 176 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است