آشپزباشی - نجمه درویشملا:
روشتهیه
سیبزمینی، ذرت، کلم، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آنگاه ماست و موسیر، روغن زیتون و آویشن را در کاسه مناسبی بریزید و ترکیب کنید. حالا ریحان را بیفزایید و سس آماده را به ترکیب قبل افزوده و مخلوط نمایید. سپس در ظرف دلخواه بریزید و آن را بیارایید.
خواص ذرت
ذرت سرشار از ویتامین B میباشد که برای رشد بسیار مفیداست. تیامین موجود در آن نیز به بهبود اعصاب و سلامت بدن و بهتر شدن عملکرد آن کمک میکند. همچنین به دلیل فولیک اسید موجود در آن،برای بدن بسیار مفید است که بنابراین برای خانم های باردار نیز بسیار خوب است. ذرت برای افرادی که وزن کمی دارند و به سختی وزن اضافه میکنند،انتخاب عالی است. این افراد برای افزایش وزن باید کالری مصرفی خود را افزایش دهند و بعلاوه حاوی کربوهیدرات و کالری بالایی است، بنابراین با مصرف درست این ماده غذایی میتوانید به آسانی و سریع به هدف افزایش وزن خود دست یابید یک فنجان دانه ذرت میتواند 130 کالری به شما بدهد.