Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:22

سالاد سیب‌زمینی و ذرت

سالاد سیب‌زمینی و ذرت

shooroshirin

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای4 نفر

سیب‌زمینی پخته و خرد کرده.............300 گرم

کنسرو ذرت...............150 گرم

کلم قرمز خرد کرده............. 100 گرم

نمک و فلفل..................به میزان لازم

ماست و موسی.............ریک‌دوم پیمانه

روغن زیتون............. 2 قاشق سوپخوری

آویشن................یک‌دوم قاشق چایخوری

برگ ریحان خرد کرده..................50 گرم

آشپزباشی - نجمه درویش‌ملا:

روش‌تهیه

سیب‌زمینی، ذرت، کلم، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ماست و موسیر، روغن زیتون و آویشن را در کاسه مناسبی بریزید و ترکیب کنید. حالا ریحان را بیفزایید و سس آماده را به ترکیب قبل افزوده و مخلوط نمایید. سپس در ظرف دلخواه بریزید و آن را بیارایید.

 

خواص  ذرت

ذرت سرشار از ویتامین B می‌باشد که برای رشد بسیار مفیداست. تیامین موجود در آن نیز به بهبود اعصاب و سلامت بدن و بهتر شدن عملکرد آن کمک می‌کند. همچنین به دلیل فولیک اسید موجود در آن،برای بدن بسیار مفید است که بنابراین برای خانم های باردار نیز بسیار خوب است. ذرت برای افرادی که وزن کمی دارند و به سختی وزن اضافه می‌کنند‌،انتخاب عالی است. این افراد برای افزایش وزن باید کالری مصرفی خود را افزایش دهند و بعلاوه حاوی کربوهیدرات و کالری بالایی است، بنابراین با مصرف درست این ماده غذایی می‌توانید به آسانی و سریع به هدف افزایش وزن خود دست یابید یک فنجان دانه ذرت می‌تواند 130 کالری به شما بدهد.

برچسب ها: آموزش آشپزیسالاد سیب زمینیطرز تهیهسالاد سیب‌زمینی و ذرت تعداد بازديد: 498 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است