آشپزباشی- ایران کوهستانی
دو قاشق سوپخوری از روغن، آبلیمو و قارچها را در تابه بریزید و روی حرارت زیاد اجاق بگذارید و قارچ را تفت دهید تا آبش كشیده شود و كمی برشته شود.
آنگاه پنیر، آب پرتقال، سركه، نمك، فلفل و باقیماندهی روغن زیتون را با هم مخلوط كنید تا سس غلیظی حاصل شود.
سپس سیبزمینیها را مكعبی خرد كنید، با آب سرد بشوئید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه پهن كنید تا رطوبتش گرفته شود و بعد در روغن داغ و فراوان سرخ كنید تا برشته شوند.
حالاسیبزمینیها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید، روغن اضافیاش گرفته شود.
اكنون قارچ، سیبزمینی برشته و سس را با هم مخلوط كنید و سالاد را برای پذیرائی در سالادخوری بریزید و با پیازچه بیارائید.