آشپزباشی- سرور چاووشی
پوست سیبزمینیها را بگیرید و بپزید و در سالادخوری بریزید. آنگاه پپرونی، گوجهفرنگی و سس فراهم كرده را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا روی سالاد را با دانه صنوبر بیارائید.
روش تهیهی سس مایونز با طعم ریحان: زردههای تخممرغ را با همزن برقی یا دستی بزنید تا كمرنگ شود. آنگاه سیر و آبلیمو را بیفزائید.
حالا روغن را به صورت یك نوار باریك، به سس اضافه كنید و پیوسته هم بزنید تا روغن تمام شود. اكنون ریحان را بیفزائید و مخلوط كنید تا سس آماده مصرف شود.
یادآوری: میتوانید به جای دانهی صنوبر از بادام هندی خرد كرده نیز استفاده كنید.
نكات خواندنی
برای خشك كردن گوجهفرنگی؛ یك كیلوگرم گوجهفرنگی را بشوئید و از وسط دو نیم كنید.
در وسط هر تكه با چاقو یك علامت ضربدر بگذارید و بعد با فشار انگشتان كمی وسط برش را بالا بكشید تا گوشت بیشتری از گوجهفرنگی بیرون بزند.
نیمههای گوجهفرنگی را كنار هم روی پنجرهی سیمی بچینید و بعد آن را در سینی فر بگذارید. روی گوجهفرنگیها كمی نمك بپاشید.
بگذارید چند دقیقه بماند تا نمك آب گوجهفرنگی را بیرون بكشد. حالاگوجهفرنگیها را برگردانید. اكنون سینی را در فر با دمای 80 درجهی سانتیگراد به مدت 8- 12 ساعت قرار دهید.
در این مدت در فر را كمی باز نگه دارید. پس از خشك شدن كامل گوجهفرنگیها را در ظرف در دار در یخچال نگهدارید.