آشپزباشی- مرضیه مرشدی
كاهو را خرد كنید، بشوئید و بگذارید رطوبتش گرفته شود. آنگاه در ظرف مخصوص سالاد بریزید. انگور، پنیر و سیب را بیفزائید و سس را روی سالاد بریزید.
حالا سالاد را خوب هم بزنید تا با سس مخلوط شود. سپس روی سالاد را با تكههای نان تست مزهدار كرده بیارائید و میل كنید.
روش تهیهی سس
همهی مواد را با هم مخلوط كنید و با مفتول دستی بزنید تا یكدست شود.
یادآوری: برای تهیهی نان تست مزهدار كرده، نان را مكعبی خرد كنید و با سیر رنده كرده و روغن زیتون مخلوط سازید. آن را در سینی شیرینیپزی بریزید و در
حدود 5 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 160 درجهی سانتیگراد، برشته كنید.