Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:03

سالاد کینوا و جوانه گندم

سالاد کینوا و جوانه گندم

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

کاهو پیچ: نصف یک عدد

گوجه فرنگی: ۲ عدد

خیار: ۲ عدد

عدس پخته: نصف پیمانه

کینوا پخته: ۱ پیاله

مغزگردوی خرد شده: نصف پیاله

جوانه ماش: ۱ پیاله

مغز تخمه کدو: ۱ قاشق غذاخوری

تربچه: ۳ عدد

زیتون بدون هسته: ۱۰ عدد

مغز تخمه آفتاب گردان: نصف پیاله

 

مواد لازم برای سس

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

ارده: یک سوم فنجان

لیموی تازه: ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم

 

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کاهو را بشویید و خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. عدس و کینوا را که از قبل پخته‌اید، به کاهوی خرد شده اضافه کنید. زیتون و تربچه را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و همراه با خیار خرد شده، گوجه خرد شده، مغز تخمه کدو، جوانه گندم و مغز گردوی خرد شده به مواد سالاد اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد، روغن زیتون، ارده، آب لیمو ترش، نمک و سبزیجات معطر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سالاد حسابی با سس مخلوط شود. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس سرو کنید، نوش جان.

 

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کاهو را بشویید و خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. عدس و کینوا را که از قبل پخته‌اید، به کاهوی خرد شده اضافه کنید. زیتون و تربچه را به صورت حلقه‌ای خرد کنید و همراه با خیار خرد شده، گوجه خرد شده، مغز تخمه کدو، جوانه گندم و مغز گردوی خرد شده به مواد سالاد اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد، روغن زیتون، ارده، آب لیمو ترش، نمک و سبزیجات معطر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سالاد حسابی با سس مخلوط شود. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس سرو کنید، نوش جان.

تعداد بازديد: 127 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است