طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا کاهو را بشویید و خرد کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید. عدس و کینوا را که از قبل پختهاید، به کاهوی خرد شده اضافه کنید. زیتون و تربچه را به صورت حلقهای خرد کنید و همراه با خیار خرد شده، گوجه خرد شده، مغز تخمه کدو، جوانه گندم و مغز گردوی خرد شده به مواد سالاد اضافه کنید. برای درست کردن سس سالاد، روغن زیتون، ارده، آب لیمو ترش، نمک و سبزیجات معطر را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید، سپس روی سالاد بریزید و مواد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سالاد حسابی با سس مخلوط شود. سالاد را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود، سپس سرو کنید، نوش جان.