آشپزباشی – فاطمه درویش
ابتدا فیله مرغ را بشوئید، خشك كنید و كنار بگذارید. در یك ظرف مناسبی، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، فلفل تند، گشنیز، شكر، سس ماهی و آبلیمو را بریزید و مخلوط كنید.
آنگاه تابه مناسبی را چرب كنید. فیلهها را در آن بچینید و بهوسیله قلممو سس آماده را روی فیلهها بمالید. اینك تابه را روی اجاق بگذارید و فیلهها را سرخ كنید، در اواسط سرخ كردن، در ظرف مناسبی نخود پخته، گوجهفرنگی، پیاز، آبلیمو، گشنیز و روغن زیتون را بریزید و مخلوط كنید.
اكنون سالاد آماده را در ظرف مناسب بریزید و روی آن فیلههای مرغ را بگذارید و با گشنیز بیارائید.