آشپزباشی- علیرضا خانی
در قابلمه مناسبی، مقداری آب بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. آنگاه پاستا و نمك را در آب جوش بریزید و صبر كنید تا بپزد و نرم شود. سپس پاستا را در صافی بریزید و رویش آب ولرم بدهید تا نشاسته آن گرفته شود. بعد پاستا را كنار بگذارید. حالا كدوها را حلقه حلقه كنید و پوست هویج را بگیرید و آن را نیز حلقه حلقه نمائید و بپزید.
اكنون پاستا، هویج و كدو را در ظرف مناسبی بریزید و با نخود فرنگی، ذرت، قارچ و گوجهفرنگی مخلوط سازید و سس را روی آن بریزید. اینك سالاد آماده مصرف است.
روش تهیه سس
تمام مواد سس را با هم مخلوط كنید تا سس، صاف و یكدست شود.