Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:12

سالاد بلغور و لبو

سالاد بلغور و لبو

shooroshirin5

0 0

آسان

5 نفر

مواد مورد نیاز

بلغور گندم 1 پیمانه

 

ترشی لبو 500 گرم

 

كاهوی خردكرده چند برگ

 

نعنای خردكرده یك‌دوم دسته كوچك

 

پیاز قرمز حلقه‌ای خردكرده 1 عدد

 

فلفل دلمه‌ای قرمز خردكرده 2 عدد

 

مواد لازم برای تهیه‌ی سس

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

آب ترشی لبو یك‌چهارم پیمانه

 

آب لیموترش از یك عدد لیمو

 

نمك به میزان لازم

آشپزباشی- سرور چاووشی

 

ابتدا بلغور را در آب داغ بخیسانید تا نرم شود. بعد در صافی بریزید تا آبش كاملاً گرفته شود.

آن‌گاه در كاسه‌ی مناسبی بلغور، ترشی لبو، كاهو، نعنا، پیاز و فلفل دلمه‌ای را مخلوط كنید و سس را رویش بریزید.

حالا سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملاً خنك شود.

روش تهیه‌ی سس

همه مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: برای تهیه‌ی ترشی لبو، چغندر را بپزید و خرد كنید. سپس آن را به مدت 1شب در سركه بخوابانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادانواع سالادانواع سسآموزش سسسس سالادسالاد بلغورسالاد لبو تعداد بازديد: 1934 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است