Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:09

سالاد میگو و خیار

سالاد میگو و خیار

shooroshirin1

0 0

متوسط

4 نفر

مواد مورد نیاز

خیار پوست كنده و خردكرده 2 عدد

 

فلفل دلمه‌ای زرد خلالی خردكرده 1 عدد

 

پیاز قرمز ریز خردكرده 4 قاشق سوپخوری

 

كره 2 قاشق سوپخوری

 

پیازچه خردكرده 3 عدد

 

سیر له‌كرده 2 حبه

 

ادویه كاری 1 قاشق سوپخوری

 

میگو پاك‌كرده 350 گرم

 

نمك یك چهارم قاشق چایخوری

 

ریحان خردكرده یك دوم پیمانه

آشپزباشی - سرورچاووشی

 

خیار، فلفل و پیاز را در كاسه‌ای بریزید. در تابه‌ مناسبی، كره را روی اجاق آب كنید و پیازچه را در آن تفت دهید. آن‌گاه سیر را بیفزائید و حرارت را ملایم كنید. حالا ادویه و میگوها را اضافه نمائید و تفت دهید، تا میگوها صورتی رنگ شوند.

بعد صبر كنید، خنك شوند، سپس نمك و ریحان را بیفزائید و به مواد فراهم كرده اضافه كنید و سالاد را برای پذیرائی در كاسه مناسبی بكشید.

یادآوری: می‌توانید این سالاد را با قدری برنج میل كنید.

 

برچسب ها: آموزش سالادسالادانواع سالاددستور سالادآشپزی با میگوطرز تهیه سالادسالاد میگوسرور چاووشیسالاد خیارآشپزیباشی تعداد بازديد: 1292 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است