Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 23 آذر 1403 - 09:00

مواد لازم سالاد مراکشی | طرز تهیه سالاد مراکشی

مواد لازم سالاد مراکشی | طرز تهیه سالاد مراکشی

مدیر شور و شیرین

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم سالاد مراکشی

 بلغور گندم پخته  175 گرم

پیازچهی خردكرده  2 ساقه

فلفل دلمهای سبز خردكرده 1 عدد

خیار متوسط خردكرده 1 عدد

نخود پخته 100 گرم

كشمش 60 گرم

پرتقال 2 عدد

نمك و فلفل به میزان لازم

كاهوی كوچك 1 عدد

مواد لازم برای سس سالاد:

آب و پوست رنده كردهی پرتقال از1 عدد پرتقال

نعناع خرد كرده 1 قاشق سوپخوری

ماست تازه 150 میلیلیتر

سس مایونز1 قاشق سوپخوری

بادام برشته برای تزئین به میزان لازم

 

 

طرز تهیه سالاد مراكشی

در ظرف مناسبی بلغور، پیازچه، فلفل دلمهای، خیار، نخود پخته و كشمش را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه سس سالاد را آماده سازید و به مواد قبلی بیفزائید. سپس سالاد را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. حالا كاهو را در ظرف زیبائی بچینید و سالاد را روی كاهو بگذارید. اكنون سالاد را با پرتقال و بادام تزئین كنید.

روش تهیه‌ی سس سالاد:

پوست یكی از پرتقال‌ها را رنده كنید و آب آن را بگیرید. آن‌گاه در ظرف مناسبی نعناع، ماست، سس مایونز، پوست و آب پرتقال را با هم مخلوط سازید و هم بزنید تا سس، صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: طرز تهیه سالادطرز تهیه سالاد مراکشیسالاد مراکشیدستور سالاد مراکشیطرز تهیه سالاد خارجی تعداد بازديد: 4886 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است