طرز تهیه سالاد مراكشی
در ظرف مناسبی بلغور، پیازچه، فلفل دلمهای، خیار، نخود پخته و كشمش را با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. آنگاه سس سالاد را آماده سازید و به مواد قبلی بیفزائید. سپس سالاد را به مدت یك ساعت در یخچال بگذارید. حالا كاهو را در ظرف زیبائی بچینید و سالاد را روی كاهو بگذارید. اكنون سالاد را با پرتقال و بادام تزئین كنید.
روش تهیهی سس سالاد:
پوست یكی از پرتقالها را رنده كنید و آب آن را بگیرید. آنگاه در ظرف مناسبی نعناع، ماست، سس مایونز، پوست و آب پرتقال را با هم مخلوط سازید و هم بزنید تا سس، صاف و یكدست شود.