Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 20 مهر 1403 - 11:15

سالاد سیب زمینی و لوبیا سبز

سالاد سیب زمینی و لوبیا سبز

shooroshirin5

0 0

آسان

8 نفر

مواد مورد نیاز

سیب زمینی با پوست 650 گرم (6 عدد متوسط)

 

روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

زیتون سیاه هسته‌گرفته 180 گرم (1 پیمانه)

 

لوبیاسبز پاك‌كرده و درشت‌خردكرده 250 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی چاشنی سالاد

 

روغن زیتون 60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

 

سركه‌ی سفید 2 قاشق سوپخوری

 

شكر ریز 1 پینچ

 

سیر له‌كرده 1 حبه

 

آویشن 1 قاشق چایخوری

آشپزباشی

 

فر(تاون) را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و چاشنی سالاد را آماده نمائید.

سیب زمینی را از طول 4 قسمت كنید و در ظرف مناسبی بریزید و با روغن زیتون مخلوط سازید.

آن‌گاه آن را بدون درپوش در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا برشته شود.

سپس سیب‌زمینی و زیتون را به چاشنی سالاد بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود.

در این فاصله، لوبیا را آبپز یا بخارپز نمائید و یا در مایكروویو بپزید و با‌ آب سرد آبكش كنید.

اینك، لوبیا را به مخلوط سیب‌زمینی بیفزائید و سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

روش تهیه‌ی چاشنی سالاد

تمامی مواد را، در كاسه‌ بریزید و با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزیآموزش سالادسالاد سیب زمینیانواع سالادآشپزباشیچاشنی سالادسالاد لوبیا سبز تعداد بازديد: 1371 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این سالاد چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است