آشپزباشی
فر(تاون) را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و چاشنی سالاد را آماده نمائید.
سیب زمینی را از طول 4 قسمت كنید و در ظرف مناسبی بریزید و با روغن زیتون مخلوط سازید.
آنگاه آن را بدون درپوش در فر بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید تا برشته شود.
سپس سیبزمینی و زیتون را به چاشنی سالاد بیفزائید و كنار بگذارید تا خنك شود.
در این فاصله، لوبیا را آبپز یا بخارپز نمائید و یا در مایكروویو بپزید و با آب سرد آبكش كنید.
اینك، لوبیا را به مخلوط سیبزمینی بیفزائید و سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
روش تهیهی چاشنی سالاد
تمامی مواد را، در كاسه بریزید و با هم مخلوط كنید.