Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:08

سالاد کاردینال فرانسوی

سالاد کاردینال فرانسوی

shooroshirin

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم

سیب زمینی آبپز: ۲ عدد

برنج پخته: یک دوم لیوان

سینه مرغ پخته و خرد شده: ۱ لیوان

خیارشور خرد شده: نصف لیوان

مغز کرفس خرد شده: یک دوم لیوان

گردو خرد شده: نصف لیوان

مغز کاهو: ۱ عدد

روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری

سس مایونز کم‌چرب: نصف لیوان

آب لیمو ترش: ۲ قاشق سوپ‌خوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

پودر پاپریکا: به میزان لازم

نان تردیلا: به میزان لازم

برگ کوچک کاهو: ۶ عدد

 

 

طرز تهیه

برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سس مایونز را داخل یک کاسه بریزید و روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه و آب لیمو را به آن اضافه کنید و خوب مواد را هم بزنید. حالا سیب زمینی پخته نگینی شده را که کاملا خنک شده، به سس اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان ظرف را از یخچال خارج کنید و خیار شور خرد شده، برنج پخته، سینه مرغ پخته و خرد شده، گردوی خرد شده، مغز کرفس و مغز کاهوی خرد شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. برگ‌های کاهو را داخل ظرف سرو موردنظر بچینید و سالاد آماده را وسط برگ کاهو‌ها بریزید و دورتادور سالاد نان تردیلا بچینید. در آخر برای تزیین مقداری پاپریکا روی سالاد بپاشید، نوش جان.

تعداد بازديد: 130 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است