آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
انبه را پوست بگیرید و حبهای خرد کنید.
آنگاه آبلیمو را بیفزائید.
سپس در ظرف مناسبی فلفل، پیاز، گشنیز، نمک و فلفل قرمز را بریزید و انبه را اضافه و مخلوط نمائید.
حالا سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.
انبه خرد کرده 1 عدد
آبلیمو تازه یکسوم پیمانه
فلفل دلمهای رنگی خردکرده یک دوم پیمانه
پیاز قرمز خرد کرده 1 عدد کوچک
گشنیز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
انبه را پوست بگیرید و حبهای خرد کنید.
آنگاه آبلیمو را بیفزائید.
سپس در ظرف مناسبی فلفل، پیاز، گشنیز، نمک و فلفل قرمز را بریزید و انبه را اضافه و مخلوط نمائید.
حالا سالاد را در ظرف مناسبی بریزید و سرو نمائید.