آشپزباشی – اعظم گلزارمنش
كلم برگ، كلم قرمز، هویج، فلفل دلمهای و شوید را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن گاه سس را بیفزائید و سالاد را خوب هم بزنید. حالا سالاد را برای پذیرائی در سالاد خوری بریزید و با فیله مرغ بیارائید.
روش تهیه سس: همه مواد سس را با هم مخلوط كنید.
یادآوری: برای كبابی كردن مرغ، فیله مرغ خردكرده را درون مخلوطی از نمك، فلفل، روغنزیتون و آبلیمو قرار دهید و مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا مزهدار شود.
حالا فیلهها را روی اجاق درون تابه مخصوص گریل بپزید و یا در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید یا روی كباب پز كباب كنید.