تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
میگوها را پاك كنید، بشوئید و روی هولهی كاغذی آشپزخانه بگذارید تا رطوبتش گرفته شود. آنگاه یك لیتر آب در قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید.
كرفس، زنجفیل، برگ بو، آویشن، آبلیمو، نمك و فلفل را بیفزائید و 30 دقیقه، بجوشانید.
سپس محتویات درون قابلمه را صاف كنید و دوباره روی اجاق بگذارید. حالا میگوها را به آن بیفزائید و 2 دقیقه بپزید.
اكنون میگوها را از قابلمه درآورید و بگذارید خنك شود. اینك میگوها، سیبزمینی و سس مایونز سبزی را در ظروف جداگانه بریزید و در سبد پیكنیك قرار دهید.
روش تهیهی سس مایونز سبزی
زردهی تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید، اندكی نمك به آن بیفزائید و با همزن دستی هم بزنید تا غلیظ شود.
آنگاه روغن را قطره قطره بیفزائید و هم بزنید تا سس غلیظی حاصل شود.
اگر سس بیش از حد غلیظ بود، قدری آب و آبلیمو به آن بیفزائید تا طعم مطبوعتری داشته باشد، اكنون فلفل و سبزیهای معطر را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.