تحریریه ماهنامه آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
بلغور را بشوئید، یك ساعت بخیسانید و در صافی بریزید.
آنگاه بلغور، جعفری، نعنا، پیازچه و فیلهی گوجهفرنگی را با هم مخلوط كنید و سس را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
حالا روی تبوله را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.
اكنون تبوله را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با نان سیر میل كنید.
روش تهیهی سس تبوله
همهی مواد را با هم مخلوط كنید.
روش تهیهی نان سیر
نانها را از درازا نصف كنید و مخلوط سیر، شوید و كره را به كمك قلممو، روز نانها بمالید.
آنگاه نانها را در سینی فر قرار دهید و به مدت تقریبی 10-15 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد برشته كنید.
یادآوری: چنانچه بلغور مخصوص تبوله در دسترستان نبود، از بلغور معمولی استفاده كنید. ولی قبل از مخلوط كردن آن با سایر مواد، بلغور را بپزید.