ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ساقهکرفس، کلمبرگ، کلمقرمز، براکلی، گلکلم و کلم قمری را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. حالا مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با زیتون، پنیر و گوجه گیلاسی بیارائید و به همراه سس میل کنید.
مواد لازم برای 8-10 نفر
ساقه کرفس خلالی خرد کرده 100 گرم
کلم برگ خلالی خرد کرده 150 گرم
کلم قرمز خلالی خرد کرده 50 گرم
براکلی گلچه کرده 50 گرم
گل کلم گلچه کرده 100 گرم
کلم قمری رنده کرده 100 گرم
پنیر موزارلای تازه،حبهای خرد کرده 100 گرم
زیتون بدون هسته 70 گرم
گوجه گیلاسی 10 عدد
سس سالاد فرانسوی به میزان لازم
ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش
ساقهکرفس، کلمبرگ، کلمقرمز، براکلی، گلکلم و کلم قمری را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. حالا مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با زیتون، پنیر و گوجه گیلاسی بیارائید و به همراه سس میل کنید.