Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:11

سالاد با انواع کلم

سالاد با انواع کلم

shooroshirin3

0 0

متوسط

مواد مورد نیاز

مواد لازم برای 8-10 نفر

ساقه کرفس خلالی خرد کرده  100 گرم

کلم برگ خلالی خرد کرده 150 گرم

کلم قرمز خلالی خرد کرده  50 گرم

براکلی گلچه کرده 50 گرم

گل کلم گلچه کرده 100 گرم

کلم قمری رنده کرده  100 گرم

پنیر موزارلای تازه،حبه‌ای خرد کرده 100 گرم

زیتون بدون هسته 70 گرم

گوجه گیلاسی 10 عدد

سس سالاد فرانسوی به میزان لازم

ماهنامه آشپزباشی - اعظم گلزارمنش

ساقهکرفس، کلم‌برگ، کلم‌قرمز، براکلی، گل‌کلم و کلم قمری را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. حالا مخلوط را در کاسه مناسبی بریزید و رویش را با زیتون، پنیر و گوجه گیلاسی بیارائید و به همراه سس میل کنید.

برچسب ها: انواع سالادسالاد کلمآشپزباشیاعظم گلزارمنشسالاد با انواع کلم تعداد بازديد: 1834 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است