آشپزباشی – سرور چاووشی
قارچها را بشوئید، خشك كنید و ورقهای خرد نمائید. آبلیمو را روی قارچها بپاشید تا سیاه نشوند. آنگاه قارچ، ژامبون، كنسرو ذرت و فلفل دلمهایها را در كاسه مناسبی بریزید.
دو عدد از تخممرغها را رنده كنید و همراه با سس مایونز، خامه، نمك و فلفل به مخلوط قارچ بیفزائید و سالاد را هم بزنید. اینك برگهای ظریف و ریز كاهو را در بشقاب زیبائی بچینید و سالاد را وسط آن بریزید.
اكنون سالاد را با تخممرغ باقیمانده، بیارائید و در یخچال بگذارید تا خنك شود.