تحریریه ماهنامه آشپزباشی- معصومه عیوضی
پوست چغندر را بگیرید و با سركه، شكر و آب بپزید و بگذارید خنك شود. آنگاه پوست سیب را بگیرید و خرد كنید.
سپس پوست هویج را بگیرید و با رندهی درشت رنده كنید.
حالا جوانهی ماش را بشوئید و خشك كنید و همهی مواد را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط نمائید. اكنون سالاد را در یخچال بگذارید تا كاملا خنك شود.
هنگام مصرف، سس را روی سالاد بریزید و میل كنید.
روش تهیهی سس: همهی مواد را در شیشهی دردار بریزید و خوب تكان دهید تا سس صاف و یكدستی حاصل شود.