Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:28

سالاد بلغور لبنانی (فریكه بالجُنْبَه)

سالاد بلغور لبنانی (فریكه بالجُنْبَه)

shooroshirin6

0 0

آسان

2 نفر

مواد مورد نیاز

 روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری

 

پیاز قرمز ریز خردكرده 2 عدد

 

بلغور گندم ریز  250 گرم

 

روغن زیتون اضافی 2 قاشق سوپخوری

 

ادویه مخصوص 1 پینچ

 

انجیر خشك خردكرده 100 گرم

 

پنیر فتا حبه‌ای خردكرده 100 گرم

 

مخلوط گشنیز، جعفری و نعنا برای تزئین به میزان لازم

آشپزباشی- اعظم گلزارمنش

 

روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آن‌گاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود و آن را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی‌اش گرفته شود.

حال بلغور را كه از شب قبل خیسانده‌اید با آب و نمك بپزید و آبكشی ‌كنید. اینك بلغور، روغن زیتون اضافی، ادویه و پیاز سرخكرده را مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.

اكنون فریكه را با انجیر، پنیر و مخلوط سبزی بیارائید.

یادآوری: منظور از ادویه مخصوص؛ مخلوطی از كنجد، تخم كرفس، پودر سیر، پاپریكا و فلفل سیاه است.

 

برچسب ها: سالادانواع سالادسالاد بلغورسالاد بلغور لبنانی (فریكه بالجُنْبَه)سالاد لبنانی تعداد بازديد: 1818 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دستور چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است