آشپزباشی- اعظم گلزارمنش
روغن را در تابه بریزید و روی اجاق گرم كنید. آنگاه پیاز را بیفزائید و تفت دهید تا طلائی رنگ شود و آن را روی هوله كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیاش گرفته شود.
حال بلغور را كه از شب قبل خیساندهاید با آب و نمك بپزید و آبكشی كنید. اینك بلغور، روغن زیتون اضافی، ادویه و پیاز سرخكرده را مخلوط كنید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید.
اكنون فریكه را با انجیر، پنیر و مخلوط سبزی بیارائید.
یادآوری: منظور از ادویه مخصوص؛ مخلوطی از كنجد، تخم كرفس، پودر سیر، پاپریكا و فلفل سیاه است.