بهناز بهنام
روش تهیه :
پاستا را بپزید و آبكش كنید. گوجهفرنگی و پنیر را به شكل حلقهای ببرید. طالبی را پوست بگیرید و هستهی آن را درآورید و از درازا برشهای نازك بزنید. تمام مواد سس را با هم مخلوط كنید.
در ظرف موردنظر از برش گوجهفرنگی شروع كنید. آنگاه یك حلقه پنیر و بعد یك برش طالبی، یك دور كامل بچینید. پاستا را با نصف سس مخلوط كنید و در مركز ظرف بریزید و رویش ریحان ساطوری و دانهی صنوبر بپاشید. بقیهی سس را روی حلقههای پنیر و گوجه بریزید.
* در صورتی كه دانهی صنوبر در دسترس نبود، از گردوی خرد كرده استفاده كنید.
* به جای سركهی بالزامیك میتوانید از یك قاشق سكنجبین استفاده كنید.