تحریریه ماهنامه آشپزباشی- ژینوس نوروزی
پوست تخممرغها را بگیرید و از وسط نصف كنید. زردههای تخممرغ را درآورید و كنار بگذارید.
آنگاه سیبزمینیها را پوره كنید و زردههای تخممرغ را به آن بیفزائید و مخلوط نمائید.
نمك، فلفل، آبلیمو وگشنیز را نیز بیفزائید و مخلوط كنید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود. سپس درون سفیدههای تخممرغ را با این مایه، پر كنید.
اكنون پیاز، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی وكاهو را در سالادخوری بریزید و تخممرغهای پر كرده را رویش بگذارید و میل كنید.
یادآوری: میتوانید به جای گوجهفرنگی خرد كرده از گوجهفرنگی مینیاتوری استفاده كنید.