Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 12:19

بورک لقمه‌ای

بورک لقمه‌ای

shooroshirin

0 0

متوسط

30 دقیقه

مواد مورد نیاز

مواد لازم

آرد.................300 گرم

مایه خمیر..............10 گرم

مارگارین نرم.............100 گرم

شیر ولرم...............150 میلی‌لیتر

نمک.............1 قاشق چای‌خوری

سفیده تخم‌مرغ.............1 عدد

 

مواد داخلی

گوجه‌فرنگی...............1 عدد

سیب‌زمینی متوسط..............1 عدد

هویج رنده‌شده...............1 عدد

پیاز متوسط...............1 عدد

روغن.............2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری

نمک..............1 قاشق چای‌خوری

گوشت چرخ‌کرده.................. 200 گرم

فلفل سیاه.................1 قاشق چای‌خوری

 

مواد رویی:

زرده تخم‌مرغ..................1 عدد

شیر.................1 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

قالب 24 سانتی‌متری را چرب کنید. آرد و مایه خمیر را مخلوط کنید، سپس مارگارین، شیر، نمک و سفیده تخم‌مرغ را افزوده و خمیری نرم آماده کنید. خمیر را ورز دهید و روی آن را پوشانده و بگذارید 30 تا 35 دقیقه بماند. پوست گوجه را کنده و ریزخرد کنید. سیب‌زمینی‌ را رنده کرده و همراه هویج روی دستمال آشپزخانه بریزید تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. پیاز را ریزخرد کرده و در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس هویج و سیب‌زمینی را ریخته و تفت دهید و بعد نمک و گوجه را افزوده و 5 دقیقه دیگر بپزید، گوشت را هم اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل بزنید، سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد (170 درجه برای فرهای فن‌دار برقی) گرم کنید.خمیر را دوباره ورز داده و به اندازه گردو چانه کنید که حدود 17 عدد خواهد شد. هر چانه را به صورت دایره با قطر 7 سانتی‌متر درآورده و رویش به اندازه یک تا دو قاشق از مایه داخلی گذاشته و به شکلی که وسطش باز باشد ولی دو طرف بسته درآورید و به صورت مرتب در قالب چیده و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دوباره وربیاید. زرده تخم‌مرغ و شیر را مخلوط کرده و روی خمیرها بمالید و خمیرها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.

برچسب ها: مایه خمیربورکطرز تهیه بورکبورک لقمه‌ایبورک ترکیه ایمارگارین تعداد بازديد: 295 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فوت و فن

برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر پف کند، قدری نمک به آن بیفزایید، بعد آن را خوب بزنید.  

سبد خرید شما

سبد خالی است