طرز تهیه
قالب 24 سانتیمتری را چرب کنید. آرد و مایه خمیر را مخلوط کنید، سپس مارگارین، شیر، نمک و سفیده تخممرغ را افزوده و خمیری نرم آماده کنید. خمیر را ورز دهید و روی آن را پوشانده و بگذارید 30 تا 35 دقیقه بماند. پوست گوجه را کنده و ریزخرد کنید. سیبزمینی را رنده کرده و همراه هویج روی دستمال آشپزخانه بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود. پیاز را ریزخرد کرده و در روغن تفت دهید تا کمی طلایی شود، سپس هویج و سیبزمینی را ریخته و تفت دهید و بعد نمک و گوجه را افزوده و 5 دقیقه دیگر بپزید، گوشت را هم اضافه کرده و تفت دهید و نمک و فلفل بزنید، سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (170 درجه برای فرهای فندار برقی) گرم کنید.خمیر را دوباره ورز داده و به اندازه گردو چانه کنید که حدود 17 عدد خواهد شد. هر چانه را به صورت دایره با قطر 7 سانتیمتر درآورده و رویش به اندازه یک تا دو قاشق از مایه داخلی گذاشته و به شکلی که وسطش باز باشد ولی دو طرف بسته درآورید و به صورت مرتب در قالب چیده و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید تا دوباره وربیاید. زرده تخممرغ و شیر را مخلوط کرده و روی خمیرها بمالید و خمیرها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید.